jueves, 7 de octubre de 2010

Vanessa Soler parla sobre Innovació en el curs de Creativitat de Factoria d’Idees


El curs “Incorporació de la creativitat com a sistema d’innovació per a la PYME” ha entrat en l’apartat que versa sobre la Innovació i que imparteix Vanessa Soler, experta en màrqueting estratègic de Factoria d’Idees. En aquesta fase del curs dirigit als comerciants de Gata de Gorgos, es parla sobre estratègies per innovar en qualsevol de les àrees del negoci.
De la mà de Vanessa Soler els alumnes coneixen diferents mètodes i ferramentes per implantar la innovació en els seus establiments, siga en la planificació de l’empresa, en la distribució dels productes, en l’atenció al client... Tot persegueix, com a objectiu últim, que el comerciant introduisca en el negoci elements que diferencien la seua empresa de la resta.
La primera part de “Incorporació de la creativitat com a sistema d’innovació per a la PYME”, dedicada a la creativitat, l’ha impartida Juan Pablo Signes, consultor de marques de Factoria d’Idees. En total, el curs ha constat de 25 hores lectives i s’ha desenvolupat dilluns i divendres amb una subvenció de la Generalitat Valenciana, des de la Conselleria de Comerç, Indústria i Innovació.

No hay comentarios: